baner logo

Szanowni Państwo,

na podstawie § 21 ust. 5, 6 i 7 Statutu Lokalnej Grupy Działania Dobra Widawa Zarząd Stowarzyszenia zwołuje Nadzwyczajne Walne Zebranie Członków Lokalnej Grupy Działania Dobra Widawa.

Nadzwyczajne Walne Zebranie odbędzie się 23 listopada 2021 r. (wtorek) o godz. 17:00 w sali konferencyjnej w Internacie Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Oleśnicy przy ul. Wojska Polskiego 67/69 (budynek, w którym mieści się biuro Stowarzyszenia LGD Dobra Widawa, brama po lewej stronie).

Porządek obrad:

1. Otwarcie Nadzwyczajnego Walnego Zebrania – Prezes Zarządu p. Agnieszka Kasina.
  2. Wybór przewodniczącego Walnego Zebrania, wiceprzewodniczącego oraz sekretarza.
  3. Stwierdzenie ważności i prawomocności Walnego Zabrania Członków Lokalnej Grupy Działania Dobra Widawa.
  4. Przyjęcie porządku obrad.
  5. Powołanie Komisji Skrutacyjnej.
  6. Omówienie proponowanych zmian w lokalnych kryteriach wyboru.
  7. Podjęcie uchwały nr 6/2021 w sprawie wprowadzenia zmian w lokalnych kryteriach wyboru.
  8. Wolne wnioski.
  9. Zamknięcie obrad.

Jeżeli nie będą Państwo w stanie uczestniczyć w Walnym Zebraniu Członków Lokalnej Grupy Działania Dobra Widawa, prosimy o kontakt z biurem Stowarzyszenia, tel.: 71 314 32 01, mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. oraz o przekazanie usprawiedliwienia nieobecności w ciągu 7 dni od Walnego Zebrania Członków do biura Stowarzyszenia LGD Dobra Widawa.

W przypadku niemożności przeprowadzenia Walnego Zebrania Członków w sposób stacjonarny, z uwagi na sytuację epidemiologiczną, zebranie zostanie przeprowadzone w takiej formie, w jakiej pozwolą przepisy prawa.